Étkezési nyomtatványok a 2021-2022 tanévre

Kedves Szülők!

 A nyomtatványokat a csatolmányok között találják.

A szándéknyilatkozatot és a hozzájáruló nyilatkozatot mindenkinek ki kell töltenie, aki az étkezést igényli, a mellékletet pedig jogosultság alapján (régi és új étkező egyaránt). 

 

Tisztelt Étkező, Szülő, Gondviselő!

 Az eddigi készpénzzel és utalással történő fizetési mód 2021. szeptemberi befizetési időszaktól bővül az online (bankkártyás) fizetési lehetőséggel. Ebben az esetben a szülő, étkező tudja megrendelni és lemondani is az étkezéseket, illetve bankkártyával rendezni a számlát. A számla azonnal kiállításra kerül a sikeres fizetés után, és szükség esetén kinyomtatható.

A regisztrációhoz szükséges kódot az ügyintézőtől e-mail-ben lehet kérni, ha több gyerekhez (testvérekhez) ugyanaz a kód tartozik, akkor a MultiSchool4-ben mindegyik gyermeket látni fogja a szülő egy felhasználói név alatt.

A kitöltött nyomtatványokat elektronikusan is elfogadjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy augusztusban személyesen a készpénzes fizetési napokon. Ezek időpontjait augusztus 5-én fogjuk kihirdetni.

 

 Vargáné Gabriella

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+3620-565-7579

 Hétköznapokon, 7-16 óráig

Letölthető nyomtatványok:

Hozzájáruló nyilatkozat Szülői regisztráció Multischool4 Igénylőlap 2021_2022-es tanév 8. sz. melléklet Adatlap diétás étkezés igényléséhez

 

 

CoalaWeb Traffic

Ma656
Ezen a héten1406
Ebben a hónapban15508
Összes2048552

Visitor Info

  • IP címe: 3.233.242.204
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

Ki van Jelen

Online

2021. szeptember 21. kedd