Tudnivalók a gólyatáborról

Tisztelt Szülők!

A Gólyatáborra a pénzt (22 000.- Ft) júliusban szerdánként (1., 8. 15., 22., 29) 9:00-12.00 között be lehet fizetni a Gimnázium Titkárságán.
Kérjük, a pontos összeget egy lezárt borítékban adják át, a tanuló nevét, osztályát és a "Gólyatábor" jeligét tüntessék fel a borítékon!

VMGT’20 TÁJÉKOZTATÓ

 

Találkozó:                                                 Augusztus 25(kedd) 10.00
                                                                   Syma csarnok, keresd a GT-s pólós patrónusokat :)
Utazás: Busszal, az út 130 km, 1.5-2 óra megálló nélkül.

Hazaérkezés:                                     Augusztus 28. (péntek) 16:30 ugyanoda

A tábor helye:                                    Nógrádszakál-Ráróspuszta ifjúsági tábor
                                                             (Szécsény és Salgótarján között, a határ mellett)
Megközelíthető autóval, Szécsény felől majd Ipolytarnóc felé haladva kb. 20 km után Nógrádszakál és Litke falvak között félúton található a tábor.
Mivel a tábor területén nincs térerő, a gyerekeket elérni a 06-32-455-124-es számon lehet.
De kérjük csak különleges „vészhelyzetben” telefonáljanak!

A tábor ára:

22.000 Ft (Fizetendő a beiratkozáskor)
Az összeg tartalmazza az útiköltséget, 3 éjszaka szállás árát, napi háromszori étkezést (25-én vacsorától 28-án ebédig),a programokat és a Gólyatábor hivatalos pólóját. Lemondás esetén a részvételi díjat Augusztus 5-ig tudjuk megtéríteni.

Legyen nálad:

Zseblámpa, meleg ruha (éjszaka hideg lesz!), fürdőruha (de strandolni nem fogunk), meleg ruha (nem véletlen írtuk kétszer) hangszer (ha kicsi, és a gyerek tudja használni) tréningruha, tisztálkodó szerek, törölköző, esőkabát, strapabíró cipő, szúnyog riasztó, Shakespeare összes művei, rúdugróbot, szendvics (25-ére). A tábor településektől távol, az erdőben található, magunk leszünk, tehát a legjobb és legdivatosabb ruháidat hagyd otthon (de tényleg!) Csak a kényelmeseket hozd, pakolj értelmesen. Ugyanígy nem lesz szükséged értékekre sem (laptop, tablet, JBL, ékszer stb.)
A táborban csak alapfelszereléseket tudsz majd vásárolni (üdítő, rágcsálni való ilyesmik), tehát hozd, amire szükséged van! Ezt a „büfét” a tanárok fogják működtetni, nagykerben vásárolt kellékekből, önköltségi áron a türelmüktől függő nyitva tartással kólafüggő gyerekeknek.
A csapból is finom víz folyik.

Kerettörténet:

A VMG gólyatábora hagyományosan valamilyen összefüggő keretre épül. Az idei pedig a Millenium éve lesz! A különböző évtizedek csapnak majd össze a táborban. Legyen az a 1920-as évek csapata, az 1990-es évek válogatottja, avagy a jövő képviselői. A nyolc csapatba vegyesen lesztek beosztva mind a négy osztályból. Hogy te melyik csapatot erősítheted majd, azt megtudod augusztusban, e-mailben.

Táborvezető:        Fábry Eszter tanárnő
Elérhetőségek:     Telefonon: 06309891163(Fábry Eszter)
                                                 06302110510(Szakács Luca, táborvezető diák)
                                E-mail-ben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelenlévő tanárok: Erdei Flóra, Farkas Dorina, Telepyné Knuth Barbara, Drégeli Krisztina, Bálintné dr. Varga Zsuzsanna, Mészáros Zsolt

A táborban az iskolai házirend betartása kötelező!